Овен. Щоб досягти поставленої мети, вам доведеться докласти чимало зусиль. Тому спочатку гарненько все прорахуйте, зважте «за» і « проти». 

Телець. Вас розриватимуть різні ідеї й сумніви, які не дадуть змоги діяти так, як того вимагає ситуація. Виявіть мудрість, але рішуче йдіть до своєї мети.

Близнюки. Зможете розвернутися на повну силу, роздавати команди направо і наліво, і... вас слухатимуться. Чітко вибудувана концепція допоможе досягти успіху в багатьох сферах.

Рак.  Доведеться активно захищати власні інтереси. Зовнішні обставини просто змусять вас діяти рішуче.

Лев. Виявіть прихильність до інших: навіть якщо вони нижчі вас за статусом, це не скасовує їхньої значущості й цінності для світу загалом. Активна діяльність протипоказана.

Діва. Вас оточують дріб’язкові й метушливі люди, і їх імпульс передається вам. У результаті багато сил піде на нікому не потрібні заняття. Не виключені і юридичні справи.

Терези.  Якщо бажаєте принести у своє життя нове почуття, змінюйте стратегію: почніть усе заново. Постарайтеся ні у що не втручатися, і побачите, як сприятливо складеться ситуація.

Скорпіон. На початку тижня дозвольте собі відпочити, не завантажуйте голову планами та рішеннями. У середині тижня відмовтеся від будь-якої діяльності — тільки спокій. 

Стрілець. У роботі з’явиться багато нового: партнери, види діяльності. Не перешкоджайте тому, що має прийти до вас, а також тому, що повинне піти.

Козеріг. Вам доведеться навести лад у справах, дотримуватися розумного балансу витрат і доходів, що дасть змогу планувати й упевнено дивитися в майбутнє. 

Водолій. Ваша імпульсивність і навіть агресія на початку тижня можуть погіршити відносини з оточуючими. Уникнути цього допоможе тільки жорсткий самоконтроль!

Риби. Ви знову спробуєте вивернутися так, щоб вийти сухими з води. І цього разу вам це вдасться. Але не надто радійте. Якщо це успіх у непорядних справах, то за ним прийде розплата.