Достроково, за 37 днів до закінчення календарного року, шахтарі ДП «Свердловантрацит» виконали річну програму з видобутку вугілля в обсязі 5 млн. 640 тис. тонн. Додатково до плану видано на-гора 572 тис. тонн антрациту. Середньодобовий видобуток з початку року становив 17706 тонн. Середнє навантаження на лаву, обладнану механізованим комплексом, сягло 1450 тонн.
Усі одинадцять бригад підприємства забезпечують більше тисячі тонн вугілля на добу, а колектив бригади С. Черненка шахти «Червоний партизан» працює в режимі понад дві тисячі тонн. На долю колективу «Свердловантрациту» припадає 25,5% усього палива, добутого шахтарями Луганської області цього року, і більш як 16,5% — підприємствами Мінвуглепрому України.
Краснолучівських гірничорятувальників визнано найкращими
Бійців 5-го воєнізованого гірничорятувального загону з Красного Луча визнано переможцями в міжнародних змаганнях гірничорятувальників, які відбулися в Австралії.
У перший день учасники змагань виконували поставлені завдання безпосередньо у виробках діючого вуглевидобувного підприємства. Вони виявили умовного потерпілого, надали йому першу допомогу, вивели з небезпечної зони. Українські гірничорятувальники впоралися з цим завданням успішно, а вже на другий день змагань обійшли всіх учасників, знову показавши високий професіоналізм. У навчальній шахті потрібно було виявити двох потерпілих, надати їм допомогу, винести на ношах на поверхню, а також згасити пожежу. А після цього знайти в задимлених виробках ще трьох потерпілих і вивести «на свіжий струмінь». На виконання даного завдання судді відвели 1 годину 40 хвилин, але команда із Червоного Луча впоралася із завданням усього за 54 хвилини. Це був найкращий результат змагань.