Обрані від Партії регіонів депутати Запорізької міськради не поспішають реєструватися. Секретар Запорізького обкому КПУ Олександр Зубчевський кваліфікував це як неповагу до виборців. Лише один представник із 61 обраного від ПР депутата, а саме секретар міськради Володимир Кальцев, зареєструвався у міськвиборчкомі.
«Ситуація створена штучно, для того щоб максимально відтягнути в часі проведення першої сесії Запорізької міськради, — вважає О. Зубчевський, за повідомленням прес-служби обкому КПУ. — Адже саме на першій сесії заступає на посаду новий міський голова і набувають повноважень новообрані депутати міськради».
Нагадаємо, запорізьким міським головою обрано Олександра Сіна — висуванця «Батьківщини».
У свою чергу секретар Запорізької міськради Володимир Кальцев пояснив затримку у проведенні першої сесії нового скликання тим, що йдуть переговори, під час яких «протягом тижня-півтора мають бути сформовані позиції політичних сил і обраного міського голови». «На сесію треба виходити вже зі сформованими позиціями, — підкреслив лідер міської організації ПР, — бо сесійна зала — це не місце для баталій, а місце для прийняття рішень».
 
Запоріжжя.