Новий спортмайданчик зі штучним покриттям в смт Середнє під Ужгородом відкрив керівник Закарпаття Олександр Ледида (на знімку праворуч). Новеньке міні-поле споруджували майже два місяці. Майданчик відповідає усім нормам — зручне покриття, огорожа, розмітка. Тож юні футболісти, навіть попри майже зимову погоду, випробували його одразу після перерізання символічної червоної стрічки. До речі, грати тут можна за будь-якої погоди: високоякісне покриття вбереже від травм і в дощ, і в сніг. І місце вибрали недаремно — міні-поле відкрили поблизу найбільшої в селищі школи:
— У нас у школі навчається 586 дітей, маємо чотири спортивні команди різного віку. І, думаю, майданчик став дуже хорошим подарунком не лише для школярів, а й для всіх мешканців нашого селища, — радіє директор місцевої школи Мар’яна Бабура.
Навколо розташовано 16 невеликих сіл. А Середнє — центральне селище міського типу, де проходять майже всі змагання. Відтепер тут, на території школи, можуть тренуватися команди, проходити ігри.
Закарпатська область.