Народний депутат України Олег Ляшко черговий свій робочий візит на Чернігівщину розпочав із привітання та нагородження медалями та цінними подарунками переможців і учасників фіналу обласних змагань з міні-футболу, що був проведений обласною радою ДСТ «Колос». Усі райони Чернігівщини взяли активну участь у спортивному суперництві.

Понад 200 сільських жителів долучилися до активних занять фізичною культурою і спортом. Тож після цікавих футбольних баталій новеньку форму від Олега Ляшка приміряли представники Чернігівського району, а сосничани та ічнянці, котрі посіли другу і третю сходинки п’єдесталу пошани, повернулися додому з футбольними м’ячами, подарованими депутатом.

Не забуває Олег Валерійович відвідати й селище Седнів, де мешкає родина Ольховиків. Нагадаємо, що місяць тому саме тут він брав участь у програмі «Без мандата» на каналі «1+1». Цього разу, приїхавши з черговими подарунками для дітлахів, народний депутат «приймав в експлуатацію» відремонтований після пожежі будинок селян.

— Бригада будівельників, яку найняв Ляшко, — розповідає господар Олександр Ольховик, — якісно виконала ремонтні роботи: а це новенькі колодязь та паркан з воротами навколо будинку, обкладені красивою плиткою наші грубки та піч, проведена вода до помешкання та зроблена система водовідведення, що дало змогу обладнати по-сучасному санвузол, якого взагалі не було в будинку, де проживають шестеро дітей. Новенькі газова плита, пральна машина, якісне сантехнічне обладнання дають нам можливість більше уваги і часу приділяти дітям.

— Ми почали вірити в казки, бо коли родина після пожежі опинилася у скрутній ситуації, не знали, як викрутитись, — приєднується до розмови господиня Алла Ольховик, пригощаючи гостей запашним українським борщем із пампушками. І ось так несподівано, але вчасно, наче з казки, прийшов чарівник, який перейнявся проблемою нашої багатодітної родини. Проживши з нами кілька днів, Олег Валерійович став нам наче рідний, і діти його полюбили. Він ще раз довів, що справжній народний.

Тож, як бачимо, не забуває рідну Чернігівщину народний обранець. І при мені він зі своїм помічником спланував роботу на наступний місяць. А це значить, що знову продовжуватимуться добрі справи народного депутата України Олега Ляшка.

 

Чернігівська область.