Святкову програму для дітей, які оздоровлюються в санаторії «Донбас» санаторно-курортного реабілітаційного центру «Слов’янський курорт» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця», організували донецький корпункт газети «Голос України» та Благодійний фонд регіонального розвитку (голова — Світлана Кучеренко).

В оздоровниці газету знають, читають і вважають значимою для суспільства. Під час свята представники «Голосу України» вручили призи нашим давнім партнерам і друзям — головному лікарю санаторію «Донбас» Віктору Піляєву та гендиректору «Слов’янського курорту» Віктору Яковленку. Завдяки керівництву оздоровниці тут уже кілька років поспіль реалізується громадський проект Всеукраїнської школи журналістського мистецтва «Голос молоді».

Не залишилися без подарунків і юні читачі, для яких провели вікторину, складену із запитань, пов’язаних із парламентською газетою. Призи від депутата Слов’янської міської ради Людмили Валентинової отримали Настя Муковоз та Інна Соловей.

Під час свята було відкрито нову експозицію в музеї історії Слов’янського курорту. «Голос України» підтримує проект, який реалізується Благодійним фондом регіонального розвитку, — на створення найдовшого в Україні рушника. За задумом авторів, кожна область внесе свою частку до прикрашення рушника вишитим орнаментом, характерним для тієї чи іншої місцевості. Організатори сподіваються, що наприкінці шляху рушник досягне рекордних півкілометра у довжину. За словами Світлани Кучеренко, вишита доріжка вже сягає восьми метрів.

Ліна КУЩ, Ірина ОЛЬШАНСЬКА.

На знімку: почесну грамоту від редакції отримує Віктор Піляєв.