відкрилася перша сесія міської ради шостого скликання та відбулася інавгурація міського голови Михайла Сімашкевича («Сильна Україна»). 
Згідно з протоколом виборчої комісії міський голова отримав 6865 голосів виборців, що становить 26 відсотків від тих, хто взяв участь у голосуванні. Благословив на відповідальну працю Михайла Сімашкевича єпископ Кам’янець-Подільський та Городоцький Феодор. Привітали його й керівники району. Тривалий час між владою міста та району панувала неприязнь, і лише в останні два роки цьому було покладено край. Дві територіальні громади навіть провели разом чимало святкових заходів. Питання порозуміння з сусідами для кам’янчан дуже важливе. Голова Кам’янець-Подільської РДА Михайло Желізник побажав міській раді нового скликання не починати свою діяльність з конфронтації. «У районній раді ми разом з її головою Іваном Романчуком зуміли об’єднати всі політичні сили, ми вигнали з неї той «ящур», який заважав працювати, зичимо й вам не допускати його в себе».
Депутати обрали заступників голови та секретаря ради, членів виконкому. Найбільша фракція БЮТ, яка налічує 20 обранців (з півсотні депутатів), не претендувала на жодну з посад, відтак усі кандидатури, запропоновані міським головою, пройшли за істотної підтримки депутатського корпусу — від 40 до 45 голосів. Вочевидь, це свідчить про те, що опозиції в раді немає.
 
Кам’янець-Подільський.