Перші етапи «Тур де Франс»-2012 відбудуться на території Бельгії. Велосипедні перегони розпочнуться у Льєжі, повідомляє AP. Це другий випадок за останні вісім років, коли «Тур де Франс» стартує у Бельгії. Хоча остаточне рішення поки що не прийняте.
Старт у листопаді
Міжнародний союз біатлоністів опублікував розклад етапів Кубка світу та чемпіонату світу у сезоні-2010/11. 
1-й етап. 29 листопада—5 грудня (Естерсунд, Швеція). 
2-й етап. 8—12 грудня (Гогфільцен, Австрія). 
3-й етап. 14—19 грудня (Поклюка, Словенія). 
4-й етап. 3—9 січня (Обергоф, Німеччина). 
5-й етап. 10—16 січня (Рупольдинг, Німеччина). 
6-й етап. 18—23 січня (Антгольц, Італія). 
7-й етап. 2—6 лютого (Прескью Айсл, США). 
8-й етап. 8—16 лютого (Форт-Кент, США). 
Чемпіонат світу. 1—13 березня (Ханти-Мансійськ, Росія). 
Підсумковий етап. 15—20 березня (Голменколлен, Норвегія).
Зустрінуться конкуренти
Завтра на столичному стадіоні імені Валерія Лобановського відбудеться один із найзначиміших матчів нинішнього чемпіонату країни у Прем’єр-лізі. Київське «Динамо» приймає харківський «Металіст», котрий переслідує киян у боротьбі за другу позицію.
«Матчі з «Металістом», як і з «Шахтарем», завжди принципові. Ми не хочемо поступатися другим місцем, тим більше, що граємо на своєму полі, — заявив півоборонець біло-синіх і збірної Хорватії Огнен Вукоєвич. — «Металіст» — хороша команда, з сильним підбором виконавців, але ми повинні продемонструвати якнайкращу гру і здобути перемогу, тим самим порадувавши своїх вболівальників.
Скажу, що кожна гра з «Металістом» проходить у жорсткій емоційній боротьбі. В останньому матчі ми виграли з рахунком 3:0, але, незважаючи на впевнений рахунок, гра вийшла досить напруженою. Гадаю, таким само буде і наступний поєдинок».
У «Чорноморця» новий наставник
Роман Григорчук, 45-річний уродженець Коломиї (Івано-Франківська область), очолить одеський «Чорноморець».
«Я радий можливості працювати у клубі з такими багатими традиціями. Хочу, щоб наша спільна праця приносила тільки позитивні емоції та потрібний для «Чорноморця» результат»., — наводить слова нового тренера сайт одеського клубу.
Ван Дамм вийде в ринг
49-річний кіноактор Жан-Клод Ван Дамм і 35-річний таєць Шомлука Камсинг, який завоював 1996 року золоту олімпійську медаль у боксі, підписали контракт на бій. Про це повідомляє bleacherreport.com.
Поєдинок відбудеться за правилами К-1 у липні 2011 року в Лас-Вегасі (США). Нагадаємо, що ідея провести даний бій виникла десь півтора роки тому.
Спочатку зустріч планували провести влітку поточного року, однак відсутність ліцензії атлетичної федерації Невади у Ван Дамма змусила організаторів перенести термін проведення зустрічі.