Футбол. Жорсткі заходи вжиті Міжнародною федерацією футболу стосовно двох членів виконкому — Амоса Адаму та Рейнальда Темарі, яких підозрювали в корупції.
Вони погодилися за хабар проголосувати за потрібну кандидатуру при визначенні країн-господарів чемпіонатів світу 2018 та 2022 років. Компромат на них зібрали журналісти видання «Санді Таймс».
За підсумками розслідування оголошено, що Адаму відсторонений від діяльності, пов’язаної з футболом, на три роки, а Темарі — на рік. Першого оштрафовано на 10 тисяч швейцарських франків, другого — на 5 тисяч.
Як повідомляє «Скай спортс», Адаму та Темарі відсторонені від участі у голосуванні, у ході якого 2 грудня буде визначено країни, де відбудуться світові першості 2018 та 2022 років.
Останнє випробування
Тренер «Інтера» іспанець Рафаель Бенітес, котрий раныше працював в англійському «Ліверпулі», отримав випробувальний термін, протягом якого має довести, що здатний приносити результат, повідомляє «Футбол Італіа».
Останні ігри серйозно похитнули довіру до іспанського фахівця, тому вирішальними для його долі матчами стануть найближчі поєдинки з «Кьєво» (у Серії А) та «Твенте» (Ліга чемпіонів). Якщо результат не задовольнить керівництво, тренера відправлять у відставку.
Нам відмовили 
Футзал. Жіночій збірній України відмовили в участі у першому чемпіонаті світу. Про це повідомив сайт Асоціації міні-футболу України. Від Європи організатори вирішили запросити команди Іспанії, Португалії та Росії. Турнір відбудеться з 4 по 12 грудня в Іспанії.