Бокс. Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями ІBF і WBO українець Володимир Кличко вважає, що чемпіон WBA Девід Гей наживається на «доброму імені» братів.
«Коли змагалися Гей і Гаррісон, це було схоже не на протистояння британських боксерів, а на вуличну бійку. Та зустріч нагадала мені поєдинок Гея з Валуєвим, коли британець бігав по рингу, як перелякане курча, постійно включаючи п’яту швидкість. І при цьому він стверджує, що є видовищним боксером.
Навіть якщо ми погодимося на зустріч, я не переконаний, що він діятиме адекватно. Я втомився від брехні Гея й постійної неправди. Він уже двічі домовлявся з нами про бій і щоразу відмовлявся. Обіцяв влаштувати поєдинок на стадіоні клубу «Челсі», тепер хоче провести його на «Вемблі». Зараз він стверджує, що контракт складений неправильно. Ми потрібні Гею для створення репутації.
Він побудував свою популярність на наших іменах. З цієї причини він використовує нас. Те, що Гей зробив з нашими зображеннями, — поза межами усіх спортивних і людських правил пристойності. Коли він вийде на ринг, ми подивимося, у кого відпадуть голова або «шари», — цитує Кличка «Дейлі Мейл».