Схоже, проект реконструкції 25-кілометрового водогону із села Шевлюги до селища Кирилівки Якимівського району Запорізької області так і не буде реалізовано. Хоча про такі райдужні наміри влади «Голос України» писав у червні.

За сезон цей курорт відвідують до півтора мільйона осіб, а застарілий водогін забезпечує лише 16% потреб селища у воді. І на початку минулого літа Запорізька облдержадміністрація, здавалося, предметно взялася за проблему. Адже привозна вода і «вивізні» нечистоти аж ніяк не прикрашають одну з візитівок області. Тому на червневій нараді йшлося навіть про італійських інвесторів, готових вкласти в кирилівську воду 40 мільйонів євро. Однак, що ми чуємо під час наради практично з тим само складом учасників 18 листопада? «Питання водозабезпечення та водовідведення Кирилівки — це внутрішня справа громади», — заявила заступник голови облдержадміністрації Лариса Мефедова, звертаючись до керівників Якимівського району і селища Кирилівки.
Виходить, «забутий Богом і начальством» степовий район і взагалі-то не дуже велике селище своїми бюджетами мають потягнути проект у 40 мільйонів євро! Та такі гроші сьогодні не знайде навіть обласне Запоріжжя! Але вибори позаду і, дуже на те схоже, проблеми популярного курорту теж.