Футбол. Нападник харківського «Металіста», один із лідерів у суперечці бомбардирів в українському чемпіонаті Марко Девич (на знімку в центрі) поділився своїми очікуваннями від майбутнього центрального матчу 18-го туру Прем’єр-ліги проти київського «Динамо» (відбудеться 21 листопада в Києві, початок в 16.30).
— Вважаю, що «Металіст» зараз перебуває у своїх оптимальних кондиціях. У разі перемоги над «Динамо» ми зможемо обійти киян у турнірній таблиці. Але в порівнянні з попередніми поєдинками повинні додати, якщо хочемо мати успіх у Києві.
Якщо збираєшся показати певний рівень гри, то потрібно готуватися однаково серйозно й на лідерів, і на аутсайдерів. Мені вже вдавалося забивати у ворота киян. Подивимося, як буде цього разу. Час розміняти другу півсотню голів у матчах чемпіонату України.
Ні для кого не секрет, що в команди Олега Лужного існують певні проблеми. Однак «Динамо» — це великий клуб, велика команда, і вона не може довго перебувати в кризі. Думаю, саме недавні очкові втрати киян у зустрічах проти «Оболоні» і «Таврії» повинні вдвічі сильніше мобілізувати нашого візаві. Втім, у нас свій план підготовки, і ми не повинні залежати від настрою суперника...
До речі, поєдинок динамівців із харків’янами обслуговуватиме рефері із Сімферополя Володимир Сіренко.