Львівські залізничники вимагають знайти хулігана, який розбив вікно у поїзді Львів—Херсон.
Жмеринський лінійний відділ міліції відмовив у порушенні кримінальної справи за фактом пошкодження вагонного скла у потязі Львів—Херсон. У Львівській залізниці не погодилися з діями міліціонерів і повторно надіслали заяву з вимогою порушити кримінальну справу і знайти того, хто пошкодив майно.
— Ця пригода сталася ще 27 жовтня, — каже прес-секретар лінійного відділу міліції на станції Жмеринка УМВС на Південно-Західній залізниці Євгена Гавриш. — Після прибуття до нашої станції потяга Львів—Херсон, як завжди, працівники міліції з’ясовували у начальника потяга ситуацію. Саме тоді дізналися про пошкодження скла у вагоні №11. Провідник вагона на прізвище Завидович повідомила начальнику поїзда пану Кушніру про те, що на під’їзді до Жмеринки (переїзд Комарівці—Сербинівці), невідомі камінням розбили скло у вагоні №11 навпроти купе №5.
Міліціонери лінійного відділу міліції не знайшли у цьому факті складу злочину, тому не стали порушувати кримінальну справу. 15 листопада з депо Львівської залізниці надійшла заява з вимогою шукати злочинця, щоб той відшкодував збитки. Вартість розбитого скла — 91,14 гривні. За словами начальника лінійного відділу міліції Жмеринської залізниці Віталія Пижека, розслідування цього факту доручено оперативному працівнику Дмитру Каську.
Коли матеріал був підготовлений до друку, інтернет-видання Reporter UA 16 листопада поширило інформацію про ще одну аналогічну подію. О 5-й годині 20 хвилин ранку невідомі закидали камінням потяг Запоріжжя—Львів за двадцять хвилин до його прибуття на станцію Жмеринка. Як розповіла інспектор лінійного відділу міліції на станції Запоріжжя УМВС України на Придніпровській залізниці Олена Черняєва, в результаті у потязі було розбито кілька вікон у чотирьох вагонах. Завдяки щасливому випадку пасажири не постраждали. У лінійному відділі міліції у Жмеринці кажуть, що про цю подію їм поки що нічого невідомо.