У Вишнівецькому палаці знову гримітимуть бали. Перший відбудеться вже до кінця поточного року. Для цього відновлюють найбільшу Дзеркальну залу площею 900 квадратних метрів. Зрештою, реконструкція ведеться у всьому палаці, почали її з проведення тепло- і водопостачання, каналізації. У Дзеркальній залі кладуть паркет, стилізований під ХVІІІ—ХІХ століття, коли тут гриміли бали. Люстри на замовлення виготовляє тернопільська корпорація «Ватра». Стіни зали прикрасять 20 копій портретів князів і королів, які тут жили чи побували.
Львівський історичний музей та картинна галерея передали палацу до півсотні художніх полотен, старовинні меблі. Відомо, що у Вишнівецькому палаці — родовому маєтку князів Вишневецьких, була одна з найбагатших колекцій творів мистецтва, книгозбірень Речі Посполитої. На жаль, у середині ХІХ століття тодішні власники палацу князі Мнішеки вивезли значну частину цінностей до Франції, решту поступово розпродали наступні власники. В музеях України залишилось не так багато з колишніх багатств. Наразі ведуться переговори про повернення частини їх палацу.
Вишнівецький палац, який входить до складу Національного заповідника «Замки Тернопілля», після реконструкції стане ще однією туристичною «родзинкою» області. Голова облдержадміністрації Михайло Цимбалюк, з ініціативи якого відбувається оновлення палацу, має на меті оригінально відзначити місцевих інвесторів, яких вдалося залучити до цієї благородної справи. Як саме — стане відомо на благодійному балі.