Закарпатська обласна виборча комісія у п’ятницю, 12 листопада, нарешті оприлюднила результати виборів до «парламенту» краю в багатомандатному та в 51 з 54 одномандатних мажоритарних округів. Але інтрига все одно залишається.
— Не подав відповідні документи Ужгородський міськвиборчком, — нервово коментує цей факт голова обласної виборчої комісії Віталій Куштан. — Всі мовчать...
Справді, мовчать. «Голос України» також учора зранку протягом двох годин не міг додзвонитися до Ужгородського виборч-кому. Сотовий телефон його голови Віктора Боричевського вимкнений, а слухавку на стаціонарному ніхто не піднімає. І з’ясувати, чому так сталося, немає в кого.
Словом, до повного складу депутатського корпусу обласної ради, число якого має становити 108 осіб, поки що бракує трьох прізвищ народних обранців. За всі роки української незалежності таке стається вперше.
Цікавою є і статистика. «Своїх» до обл-ради висувала 31 облорганізація всеукраїнських партій, але представляти виборців за партсписками будуть шість політсил: «Єдиний центр» матиме 20 мандатів, Партія регіонів — 16, «Батьківщина» — 7, «Фронт змін» — 5, «КМКС Партія угорців України» та «Сильна Україна» — по три. А остаточний список «мажоритарників» через наведений вище факт поки що невідомий. Чекатимемо на результат у трьох ужгородських округах.
 
Закарпатська область.