Іван Куліченко вчетверте присягнув на вірність інтересам рідного Дніпропетровська. Його знову обрали міським головою. Згідно з оприлюдненими міською ТВК результатами виборів, трьохвідсотковий бар’єр подолали шість партій і одна потрапила за результатами голосування у мажоритарних округах. Отже, 78 мандатів зі 120 має Партія регіонів, 13 — у «Сильної України», по 8 — у «Батьківщини» і «Фронту змін», 6 має КПУ, 4 — «Україна майбутнього» і 3 місця отримали мажоритарники від Народної партії. Нагадаємо, в міськраді минулого скликання, крім уже згаданих «регіоналів», комуністів і «Батьківщини», точніше, Блоку Юлії Тимошенко, були представлені також «Наша Україна», партія «Віче», Блок Лазаренка і Блок Наталії Вітренко «Народна опозиція».
Склад міськради шостого скликання оновився більш як на дві третини. Депутати працюють в основному в сфері малого, середнього і великого бізнесу, дев’ятеро керують медичними закладами, є також чотири ректори і один проректор вишів, представники громадських організацій, два журналісти і двадцятирічна студентка. Відтепер у сесійній залі побільшало жінок — 26 замість 19.
На першій сесії депутати підписалися під своїми обов’язками, обрали керівників фракцій і утворили дванадцять постійних комісій. Більшість з них очолили представники Партії регіонів. Після сесії святково одягнуті депутати взялися за лопати і відра — висаджували на вулиці Красній дерева.
 
Дніпропетровськ.