Голова міської держадміністрації Валерій Саратов заявив про створення нової більшості у Севастопольській міськраді. За результатами виборів, офіційно оголошених тервиборчкомом, до нового складу депутатського корпусу (76 мандатів) увійдуть 46 представників Партії регіонів, обраних за партійними списками і по мажоритарних округах. Крім того, повідомив керівник виконавчої влади Севастополя, досягнуто домовленості про те, що в нову коаліцію ввійдуть представники «Сильної України» (4 депутати) і Народної партії (3 депутати).
Таким чином, більшість міськради найближчим часом зазнає переформатування: представників КПУ, «Російського блоку» і ПСПУ, які раніше тісно співробітничали з «партією влади» і пройшли в нове скликання, «регіонали» у союзники кликати не мають наміру.
У таборі опозиційних сил єдності думок і оцінок минулих виборів не спостерігається. Лідер севастопольських прогресивних соціалістів, депутат колишнього й нинішнього скликань міськради Євген Дубовик в офіційній заяві відмовився об’єднуватися з комуністами: «З результатами виборів погодився(!) Петро Симоненко — керівник КПУ, і, як і раніше, представники КПУ продовжують роботу в уряді Миколи Азарова, тим самим підтримуючи антинародний курс Ющенка-Януковича! Такі подвійні стандарти не дають нам права укладати в радах разом з комуністами будь-які угоди про створення блоків, фракцій, «об’єднаної опозиції» тощо».
Заява стала офіційною реакцією севастопольських «вітренківців» на пропозицію лідера міських комуністів Василя Пархоменка разом з депутатами від ПСПУ й «Російського блоку» створити в міськраді опозицію. Раніше, 7 листопада, неофіційну відповідь від ймовірних союзників комуністи одержали під час мітингу, присвяченого черговій річниці революції: на площу Нахімова не прийшли представники «Російського блоку», а прихильників Наталі Вітренко представляло всього лише кілька людей з партійною символікою в руках.
 
Севастополь.