Футбол. Костаріканець Браян Руїс, котрий став у минулому сезоні найкращим бомбардиром чемпіона Нідерландів «Твенте», може найближчим часом опинитися в київському «Динамо». Принаймні про це заявляє агент 24-річного нападника Рене Війт.
«У Браяна є кілька можливостей. Інтерес до нього виявляють іспанці й англійці, але нічого конкретного. Єдину реальну пропозицію зробило київське Динамо», — цитує Війта footmercato. net.
Керівництво «Твенте» не проти відпустити гравця, котрий у 34 поєдинках нідерландського чемпіонату забив 24 м’ячі й віддав вісім голевих передач, якщо хтось із охочих (а це «Ренн», «Марсель», «Севілья», «Фіорентина», «Динамо» і «Вольфсбург») заплатить за нього 15 мільйонів євро.
Утім, «Севілья» вже відмовилася від купівлі Руїса. Причиною, як пишуть іспанські ЗМІ, стала напористість «Динамо». Коли інші тільки прицінюються до Руїса, кияни виступають із конкретною пропозицією. До того ж, «економічна міць українського клубу може зіграти вирішальну роль», пишуть ЗМІ.
Але не поспішатимемо з висновками, а зачекаємо офіційної інформації з ФК «Динамо». Бо часто після подібних повідомлень з’являлося динамівське спростування.