До Львівської обласної ради пройшло шість партій. За партійними списками та за результатами голосування в мажоритарних округах «Свобода» має 41 депутата, «Фронт змін» — 18, Партія регіонів — 10, «Наша Україна» — 7, Партія промисловців та підприємців — 6, УНП — 5, «Сильна Україна» — 4, Народна партія — 3, Партія відродження — 3. Схожа картина і в міській раді, де більшість депутатських місць здобула радикальна «Свобода».
Експерти успіх «Свободи» пояснюють її послідовністю та розчаруванням електорату «помаранчевими» партіями, представники яких погрузли в корупції та скандалах. Друге місце за кількістю депутатів посів «Фронт змін», за який голосував більш поміркований електорат.
Підбиття підсумків на Львівщині пройшло без скандалів, за винятком Трускавця. Львівський окружний адміністративний суд скасував рішення Трускавецької міської виборчої комісії про визнання міським головою Руслана Козира. Кандидат від Європейської партії Євген Юник лідирував на виборах з перевагою у 10 відсотків. Але, як заявляють спостерігачі, під ранок на двох дільницях ніби відбулося масове кидання бюлетенів на користь його опонента. Суд заборонив оприлюднювати результати до вивчення цієї справи по суті.
 
Львівська область.