Футбол. Ліга Європи. Груповий раунд. 4-й тур. 4 листопада.
Група І. ПСВ (Нідерланди) — «Дебрецен»» (Угорщина). 3:0.
«Сампдорія» (Італія, Генуя) — «Металіст» (Україна, Харків). 0:0.
«Сампдорія»: Жуніор, Циглер, Дессена, Губерті (Коман, 72), Поцці, Полі, Паломбо, Каччаторе, Вольта, Гастарделло, Марілунго (Пацціні, 63). Тренер — Доменіко Ді Карло.
«Металіст»: Дишленкович, Вільягра (Шелаєв, 74), Валяєв, Едмар, Клейтон, Олійник (Воробей, 87), Фініньо, Обрадович, Гуйє, Девич (Романчук, 64), Бордіян. Тренер — Мирон Маркевич.
Рефері - Фернандо Тейшейра Вітьєнес (Іспанія).
Генуя. Стадіон «Луїджі Ферраріс».
«Металіст» врятувався у Генуї. На його боці цього разу було везіння. Адже чотири рази протягом зустрічі оборонці гостей виносили м’яча з порожніх воріт. Звичайно, можна радіти очкові, здобутому на виїзді. Але чи врятує воно харків’ян, коли підбиватимуться підсумки змагань у групі? Відповісти на це запитання важко.
Найімовірніше, ПСВ з Ейндховена не поступиться першою позицією. А от другу «Металістові» ще ніхто не гарантував. Хоч у нього позиція дещо перспективніша, ніж у «Сампдорії», але треба бути гранично зібраними в завершальних двох поєдинках. У першому (1 грудня) наша команда приймає ніякий «Дебрецен». А от завершує турнір поєдинком у Нідерландах (16 грудня).