Тридцять львівських ветеранів віком від 80 до 90 років за один день отримали нові зуби на імплантатах, які мають вигляд і функціонують як справжні.
Протягом одного дня група із 80 провідних стоматологів-добровольців провели в військовому медичному клінічному центрі Західного регіону безкоштовні операції з імплантації зубів ветеранам Другої світової війни. Уже ввечері того ж дня пацієнти могли хрумтіти яблуками та широко посміхатися. Львів став четвертим містом, в якому цього року пройшла всеукраїнська акція «Якість життя для батьків».
«Тепер хочеться посміхатися дівчатам на вулиці, навіть відчуваю себе молодшим. Лікарі в буквальному сенсі повернули мені смак до життя», — сказав журналістам 85-річний Василь Покотило після операції...
Як уже повідомляв «Голос України», міністерства оборони та охорони здоров’я України надають операційні, забезпечують пацієнтам медичну діагностику, госпіталізацію та післяопераційну реабілітацію. Витрати на постійне протезування беруть на себе державні та приватні клініки регіону, а також зуботехнічні лабораторії.