Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня працівника соціальної сфери України.
У всі часи й в усіх народів на особливу суспільну пошану й повагу заслуговували ті, хто сенcом свого життя бачив жертовне служіння ближньому: хто самовіддано піклувався про літніх людей, ветеранів, інвалідів, віддавав тепло свого серця сиротам і безпритульним дітям у будинках-інтернатах, опікувався життям багатодітних та малозабезпечених сімей, прагнув допомогти й підтримати кожного, хто цього потребував.
Тому сьогоднішнє свято — це свято людей, кожний день роботи яких сповнений милосердя, гуманізму, добра, щирої людської співучасті та небайдужості. Попри всі складнощі й негаразди ви продовжуєте сумлінно працювати на благо кожної людини, а відтак — на благо країни. Завдяки вашому подвижництву, співчутливості, турботі багато хто не втратив віру та знайшов опертя надії й впевненості у майбутньому — своєму й 
державному.
Складаючи вам щиру вдячність за самовіддане служіння обраній справі та відзначаючи вагомі набутки у цій благородній справі, висловлюю тверде переконання в тому, що ви й далі докладатимете всіх зусиль задля торжества в нашому суспільстві високих гуманістичних ідеалів.
У цей святковий день від усієї душі зичу всім вам міцного здоров’я, добра, щастя, благополуччя.
Нехай ваша благородна й така необхідна людям праця приносить моральне задоволення, достойну матеріальну підтримку, душевну наснагу, дає творче натхнення на дальші добрі справи заради процвітаючого майбутнього нашої країни. 
Володимир ЛИТВИН, Голова Верховної Ради України.
ШАНОВНІ ДРУЗІ!
Від імені Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики і праці та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня працівника соціальної сфери.
Це свято тисяч спеціалістів, які щоденно опікуються проблемами мільйонів людей. До вас звертаються громадяни часом озлоблені, часом без віри, але з надією, що їм допоможуть. І тільки від вашого професіоналізму, людяності, доброго слова, підтримки, відданості справі залежить їх повноцінне життя. Саме ви допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте впевненості та оптимізму, адже це конкретні людські долі, добробут у родинах, злагода в суспільстві.
Члени комітету впевнені, що спільними зусиллями ми покликані вирішувати непрості соціальні проблеми, завжди пам’ятаючи, що головною метою нашої роботи є соціальне благополуччя конкретної людини, забезпечення кожному громадянину України благополуччя, впевненості та утвердження високих соціальних стандартів життя.
Впевнені, що ваша працьовитість, наполегливість, витримка, професіоналізм, віра, душевне тепло і надалі служитимуть людям.
У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я і людського щастя, родинного благополуччя і достатку, злагоди, наснаги та терпіння у виконанні відповідального професійного обов’язку на благо розвитку нашої держави!
Впевнені, повага і заслужена пошана додадуть вам сил і наснаги на нові здобутки, разом ми розбудуємо процвітаючу соціальну державу!
З повагою Василь ХАРА, голова Комітету  з питань соціальної  політики та праці.