Після перевірки майже чотирьох сотень підприємств та суб’єктів підприємницької діяльності Хмельниччини податківці виявили порушення на кожному з них. В результаті суб’єктам підприємницької діяльності—юридичним особам донараховано більш як 14 мільйонів гривень, приватним підприємцям — 4 мільйони гривень. 
До адміністративної відповідальності за порушення вимог податкового законодавства притягнуто близько трьохсот посадових осіб і майже півтори сотні осіб фізичних. Серед найбільших порушень — ведення подвійної бухгалтерії та приховування від оподаткування основної суми доходів.
На засіданнях спільних комісій при державних адміністраціях і виконкомах міськрад було заслухано майже півтисячі керівників підприємств, які заборгували зарплату своїм колективам. У результаті близько трьохсот господарюючих суб`єктів погасили заборгованість — загалом 12 мільйонів гривень. Від того місцеві бюджети отримали 2,5 мільйона гривень податку з доходів фізичних осіб. Матеріали з окремих підприємств, де загальна сума заборгованості заробітної плати становила 3,3 мільйона гривень, передано до прокуратури.