Попередні результати виборів свідчать, що Народна партія здобула вагому перемогу в більшості областей та районів. На цьому наголосив заступник голови НП, народний депутат Олег Зарубінський, повідомила прес-служба партії.
«Народна партія, попри серйозну конкуренцію, жорстку боротьбу та не завжди добросовісну поведінку опонентів, зуміла здобути успіх на місцевих виборах завдяки постійній, системній, щоденній роботі з людьми», — зазначив О. Зарубінський. За його словами, цей успіх є свідченням того, що прихильники й однодумці народників продовжують довіряти їм і розділяти їхні ідеї. Парламентарій повідомив, що підтримку Народна партія дістала зокрема в Центрі країни (у низці багатомандатних округів з виборів депутатів до Житомирської облради). А також у Полтавській та Хмельницькій областях, де за Народну партію до райрад по багатомандатних округах висловилося понад чверть громадян, які взяли участь у виборах. Підтримали народників до райрад і у Тернопільській та Запорізькій областях.
Водночас О. Зарубінський зауважив: у більшості регіонів, де Народна партія висунула кандидатів по мажоритарних округах, народники здобули переконливу перемогу.