Місцезнаходження 22 осіб, розшукуваних як безвісти зниклих, у тому числі одного неповнолітнього, встановлено співробітниками міліції області під час проведення спеціальної міждержавної оперативно-профілактичної операції «Розшук». Знайдено також 61 особу, що переховувалася від слідства та суду.
Зокрема, співробітники управління карного розшуку УМВС в області спільно з представником Укрбюро Інтерполу на Кіровоградщині встановили, що громадянин, який розшукувався за підозрою у скоєнні низки пограбувань у місті Знам’янці, переховувався в одній зі скандинавських країн. Нині зловмисника екстрадовано в Україну, він утримується в Кіровоградському слідчому ізоляторі.
Там перебуває і 22-річний житель Кіровоградського району, який підозрюється у скоєнні розбійного нападу. Повернули його до рідного краю з Криму, де він зачаївся після скоєного. А в Голованівському районі працівники міліції затримали втікача із сусідньої держави, розшукуваного тамтешніми правоохоронцями за причетність до тяжкого злочину. Нині вирішується питання про екстрадицію підозрюваного.