У селі Гряда Жовківського району Львівської області розпочали будівництво нової дороги до польського кордону протяжністю 84 кілометри. Вартість проекту — 3,4 мільярда гривень — профінансував український уряд. Дорогу Львів—Краковець будує донецька фірма «Альтком». На урочистостях з нагоди початку будівництва капсулу для нащадків заклали віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков та міністр економіки Польщі Вальдемар Павляк.
Дорога матиме вищу категорію якості й розрахована на швидкість руху 120—130 кілометрів на годину. «Оскільки дорога будується за державні гроші, я сподіваюсь, що земля вздовж траси, призначена під готелі, ресторани, зони відпочинку, буде продана прозоро з аукціонів, — з таким словами Борис Колесніков звернувся до голови Львівської облдержадміністрації Василя Горбаля. — Це дасть змогу організувати чимало робочих місць для місцевих жителів».
Перебування Бориса Колеснікова на Львівщині закінчилося невеличкою дорожньо-транспортною пригодою. Під час випробовування нових львівських автобусів віце-прем’єр не впорався з управлінням і наїхав на припаркований на узбіччі автомобіль ДАІ. Ніхто не постраждав, тільки відлетів бампер і погнуло крило. Гість визнав свою провину і придбав для львівських міліціонерів новий «Фольксваген-Пассат». Після переобладнання у вівторок міський голова Львова Андрій Садовий передасть машину інспекторам ДАІ.