Ярмарки, що пройшли в мікрорайонах Івано-Франківська, таки змусили ціни на продовольчому ринку дещо оговтатися. Найбільше порадували яйця: не так давно за яйце треба було віддати 90 коп., а тепер його вартість на ярмарках становила 54—55 коп., а на центральному ринку — від 60 коп. Те саме відбулося і з картоплею: з 4 грн. — 4 грн. 50 коп. за кілограм ціни знизилися до 3 грн. 50 коп. Моркву можна купити за 2 грн. 50 коп. — 3 грн., тоді як недавно кілограм коштував не менше 4 грн. 50 коп. Буряк теж «упав» на 50 коп., а то й на гривню за кілограм. За прогнозами фахівців, ціни на овочі не повинні зростати, адже люди вже зробили запаси на зиму або завершують цей процес.
Що стосується молочної продукції, то тут ситуація залишається складною. Літр молока в магазинах коштує від 6 грн. 65 коп., сметани — від 20 грн., кілограм сиру «Російського» — від 57 грн. На ярмарках виробників цієї продукції було представлено дуже мало. Ціни на молоко, сметану, сир були дещо нижчі за магазинні лише за рахунок того, що не мали торговельної надбавки. Прогнози фахівців невтішні: сезонне зростання цін на молочні продукти спостерігатиметься і далі. Щодо гречки, то вона на Прикарпатті завізна. Ціна на неї останнім часом застигла на рівні 12—13 грн. за кілограм. Рис теж поки що не дорожчає. А ось яловичина і свинина за останній тиждень трохи піднялися в ціні й коштують відповідно 45—48 і 35—38 грн. за кілограм. Вартість цукру в середньому становить 7 грн.60 коп. за кг. Великі надії стосовно зменшення ціни на цукор в області покладають на Городенківський цукровий завод, який ось-ось має запрацювати після багаторічної перерви.