Водієві джипа «Тойота-Прадо», який 20 жовтня на набережній Перемоги в Дніпропетровську збив трьох людей і втік з місця ДТП, слідчим управлінням ГУ МВС України в області пред’явлено обвинувачення. 
Згідно з ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб), йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Бабушкінський районний суд Дніпропетровська обрав для обвинуваченого запобіжний захід — тримання під вартою.
Як повідомили в прес-службі прокуратури області, за вказівкою Генеральної прокуратури України, з метою об’єктивного та неупередженого розслідування, кримінальну справу направлено в прокуратуру Запорізької області для подальшої передачі в органи внутрішніх справ із метою організації розслідування.
«Голос України» повідомляв раніше, що внаслідок цього ДТП дві жінки, 1962-го та 1967-го років народження, загинули на місці, третя, сорока п’яти років, померла в лікарні. За кермом джипа був син прокурора одного з районів міста.