Щиро вітаю працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства нашої держави з професійним святом — Днем автомобіліста і дорожника.
Автомобільний транспорт є однією з найважливіших ланок у забезпеченні успішного функціонування всіх галузей народного господарства. Від стабільності вашої роботи, професіоналізму, сумлінного підходу до вирішення виробничих завдань залежить успішний суспільно-економічний розвиток України, злагоджена робота соціальної сфери, якісне і своєчасне задоволення потреб громадян, міжнародний імідж нашої держави.
Верховна Рада України добре усвідомлює важливе значення дорожньо-транспортного комплексу і приділяє велику увагу законодавчому забезпеченню його діяльності.
Сьогодні багатотисячний колектив працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства, долаючи чималі труднощі, сумлінно виконує свій суспільний обов’язок, показує приклад наполегливої праці на благо народу України.
Переконаний, автомобілісти й дорожники і далі докладатимуть усіх зусиль для покращення пасажирських і вантажних перевезень, модернізації й поліпшення транспортних мереж, розширення й урізноманітнення сфери своїх послуг.
У цей святковий день від усієї душі бажаю вам і вашим родинам миру, добра, благополуччя, нових звершень на благо людей, в ім’я України.
Щасливих вам життєвих доріг!
Голова Верховної Ради  України Володимир ЛИТВИН.