Як уже повідомлялося, вартість квитків на матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні та Польщі буде меншою, ніж на попередньому чемпіонаті, 2008-го. Ціну на квитки вирішальної частини Євро буде незабаром визначено. А філософія УЄФА полягає в тому, щоб зробити квитки максимально доступними для вболівальників.
— Разом із місцевими оргкомітетами в Україні та Польщі УЄФА, як ніхто, зацікавлена в тому, щоб усі арени на вирішальній стадії були заповнені на 100 відсотків, — каже директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський. — Це дуже важливо з погляду успішного проведення змагання. Причому, ціна буде однаковою і для українців, і для поляків, і для мешканців інших європейських країн. Вартість на квитках, призначених для розповсюдження в Україні, буде вказана і в євро, і в гривнях (для поляків відповідно — у євро та злотих).
За словами пана Лубківського, квитки почнуть реалізовуватися 1 березня 2011 р. Єдиним авторизованим каналом для цього стане офіційна інтернет-сторінка УЄФА — uefa.com.