Президент України Віктор Янукович з робочою поїздкою побував на Кіровоградщині. Глава держави взяв участь у відкритті міжнародного пасажирського термінала аеропорту «Кіровоград». Разом із головою обласної державної адміністрації Сергієм Ларіним та генеральним директором Міжнародної акціонерної авіаційної компанії «УРГА» (яка й збудувала термінал) Леонідом Шмаєвичем він перерізав символічну стрічку перед входом до новозбудованого комплексу. Сергій Ларін повідомив, що термінал уже сьогодні готовий приймати пасажирів.
Віктор Янукович також взяв участь у відкритті радіологічного корпусу обласного онкологічного диспансеру, будівництво якого розпочалося ще в 1994 році. 
Відкриваючи засідання Комітету з питань економічних реформ при главі держави, присвячене реформуванню медичної галузі в державі, керманич країни підкреслив, що системно займатися реформою медичної галузі можна буде, лише якщо розвиватиметься економіка. А для цього треба, щоб країна перестала бути «розхристаною», бо завдання, які стоять перед нинішньою владною командою, — боротьба з бідністю, подолання корупції, упорядкування податкової та реформування дозвільної систем, залучення інвестицій.
На жаль, не обійшлося без неприємностей. За десять хвилин до третьої ночі біля приміщень прокуратури області, Кіровського райвідділу міліції та Кіровського районного суду практично водночас пролунали вибухи. Постраждалих, як повідомляють правоохоронці, немає, у міліцейській будівлі вибуховою хвилею вибило скло у двох вікнах, приміщення прокуратури вціліли. На місці вибуху, зокрема біля будівлі обласної прокуратури, виявлено залишки артилерійського снаряду часів війни, елементи живлення, металевий болт, частини багатожильних дротів, фрагмент циферблата. За даними фактами порушено кримінальну справу, міліція активно розшукує причетних до нічної канонади осіб.
На запитання журналістів, чи не пов’язує він ці вибухи зі своїм приїздом до Кіровограда, Віктор Янукович відповів:
— Якщо хтось щось хотів сказати мені, я готовий це почути. Якщо в такому вигляді хотіли сказати — відповідатимуть... Це випадок, на який ми завжди дамо відповідь.
 
Кіровоградська область.