У Криму з’ясовують обставини вибуху у феодосійській церкві, що стався 20 жовтня ввечері на вулиці Назукіна. 

Городяни розповідають, як «раптово страшно загуркотіло й вилетіли стекла у двоповерховій прибудові до православного храму Всіх святих. На щастя, ніхто не постраждав.

Храм належить Кримській і Сімферопольській єпархії Московського патріархату. На першому поверсі будинку була церковна крамниця, кухня, комп’ютерне та господарське приміщення, а на другому — розташовувалися келії та кімнати для прочан. У момент вибуху в одній із кімнат для прочан перебувала жінка похилого віку, служниця храму, котра дивом не постраждала.

На місце події за лічені хвилини прибули пожежне відділення й оперативна група МНС, а також міліція та криміналістична лабораторія МВС. За словами рятувальників, вибух стався у кухні. «У результаті вибуховою хвилею пошкодило зовнішню стіну першого поверху, внутрішню цегельну перегородку, деформовано залізобетонні перекриття на площі 24 кв. м, знищені шибки вікон і двері між кімнатами, — розповів начальник сектору пропаганди Феодосійського міськуправління МНС Сергій Карєє. — На капітальних стінах навіть з’явилися тріщини. Вибух був такої сили, що пошкодило стіну торговельного павільйону на території ринку, який розташований поблизу. Від чого стався вибух, нині говорити рано. Обставини події з’ясовує слідство».

За даними криміналістичної лабораторії ГУ МВС України в АР Крим, попередня причина нещастя — вибух газоповітряної суміші та коротке замикання проводки.