Трагедія сталася на Набережній Перемоги у Дніпропетровську. Водій джипу «Тойота-Прадо» збив трьох людей і втік з місця ДТП. Дві жінки, 1962 та 1967 років народження, загинули на місці, третя, сорока п’яти років, померла у лікарні.
Вони чекали на зелений сигнал світлофора на пішохідному переході посеред проїжджої частини. Розмітки тут не було через ремонтні роботи, проте знак пішохідного переходу є. Жертви аварії, за словами очевидців, лежали на відстані понад ста метрів одна від одної.
Покинуту автівку правоохоронці знайшли за півгодини у дворах. Цього самого дня затримали й підозрюваного у скоєнні наїзду. Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в області, за фактом ДТП порушено карну справу за ч.3 ст.286 КК України, що передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.
У прокуратурі області підтвердили: за кермом був син прокурора одного із районів міста. «Підозрюваного затримали згідно зі ст.115 КПК України. Нині він перебуває у слідчому ізоляторі. Протягом трьох днів суд обере йому запобіжний захід», — уточнила керівник прес-служби прокуратури області Світлана Чорна.