Разом із вболівальниками і ветеранами УПА футболісти поклали квіти до пам’ятника Степану Бандері — символу національно-визвольного руху українського народу.
Крім того, на площі перед пам’ятником карпатівці представили ветеранам національно-визвольної боротьби, журналістам та вболівальникам новий, абсолютно ексклюзивний комплект червоно-чорної форми. Вона буде резервною для львівських футболістів. Презентували її перед публікою Володимир Костевич, Олег Голодюк та Ігор Худоб’як.
Розробкою цього варіанта форми займалися дизайнери ФК «Карпати» та технічного партнера клубу ТМ «Joma». До речі, саме в нових червоно-чорних футболках карпатівці зіграють у неділю в Полтаві в матчі проти місцевої «Ворскли».
«Ми завжди раді грати у таких кольорах. Окрім того, ця форма приємна для тіла і зручна», — сказав Володимир Костевич.
Привітати футболістів «Карпат» з новою амуніцією прийшов голова Львівського крайового братства ветеранів ОУН-УПА Олесь Гуменюк, який дав «наказ» гравцям: обов’язково перемагати.
Після покладання квітів та презентації форми «леви» у повному складі вирушили на полігон, що неподалік села Старичі. Зважаючи на важкі для нашої держави часи, кожен чоловік повинен уміти тримати в руках зброю та вправно нею володіти. Військові інструктори навчать футболістів «Карпат» основних навиків поводження з автоматами, снайперськими гвинтівками та гранатометами.