Власники трьох автомобілів не побачили вранці своїх машин, які вони залишили ввечері у дворах будинків у мікрорайоні Вишенька у Вінниці. У кожного з них був автомобіль «ВАЗ». Ще чотири авто того ж виробника обікрали. Знаходилися вони в тому самому мікрорайоні.
Одна доба знадобилася працівникам ДАІ міста та оперативникам Ленінського райвідділу міліції обласного центру, щоб знайти викрадачів і повернути автомобілі власникам. Підозрюють у крадіжках колишніх вихованців одного з інтернатів, хлопців 16-ти та 17-ти років. Обидва вони безпритульні. Час від часу нічліг їм надавав власник одного з банних комплексів міста, в якого неповнолітні іноді працювали. Одного разу вони і його обікрали. Забрали навіть платіжну картку. Її знайшли міліціонери в одному з пограбованих автомобілів. Це й допомогло вийти на слід неповнолітніх грабіжників.
Одного з них, 17-річного жителя Липовецького району, вже затримано. До речі, цей хлопець вже мав умовний термін за скоєння різних крадіжок. Іншого викрадача автомобілів міліцією оголошено у розшук. За фактом крадіжок машин та їх пограбування порушено кримінальну справу, повідомили у прес-службі обласної міліції.