Овни. Цього тижня чітко додержуйтеся поставлених завдань. Нові ідеї втілюйте в життя. Сприятливий час і для романтичних знайомств, цікавих зустрічей, які принесуть у ваше життя новизну.

Тельці. Одразу захочеться завершити всі справи. Незважаючи на завзяття, впоратися із щоденною рутиною не вдасться. У другій половині тижня зможете присвятити себе улюбленому заняттю.

Близнюки. У ваше життя стрімко ввірветься щось нове — почуття чи вид діяльності. Завдяки цьому вдасться досягти спокою і гармонії, покращити своє фінансове становище.

Раки. Девіз тижня: у боротьбі за місце під сонцем головне — не захоплюватися й не переборщити, щоб не перетворитися на раба матеріального світу. Заслужений відпочинок настане лише в кінці тижня.

Леви. Спробуйте подивитися на світ по-новому, щоб не стати заручником своїх поглядів або нав’язаного способу життя. Не забувайте й про прості сімейні радості, особливо актуальні вони будуть у середині тижня.

Діви. Ви дуже хочете все встигнути, а часу бракує. Визначтеся з головним, інакше вичерпаєте ресурси.

Терези. Виникають труднощі, насамперед у матеріальній сфері. Але незабаром ситуація почне поліпшуватися й з’являться нові перспективи.

Скорпіони. Прислухайтеся до інтересів і бажань інших людей, не використовуйте їх у власних цілях — так вдасться уникнути конфліктів.

Стрільці. Вас непокоять проблеми, виникне невпевненість, що може спричинити негативні наслідки. Позбавтеся негативу. У скрутний момент вас підтримають близькі люди.

Козероги. Цього тижня ви зможете відродити втрачені стосунки або почати новий виток у наявних. Але потрібно відмовитися від непорядної мети.

Водолії. Вас може охопити туга за втраченими можливостями. Нагадайте собі, що у вас є любляча родина, на яку завжди можна покластися. Незабаром вам доведеться виявити старанність у справах, що не даватиме змоги відволікатися на негатив.

Риби. Будьте зібрані й активні, і тоді все йтиме за планом. Дозволите собі розслабитися — усе вийде з-під контролю.