Лікарням  передали обладнання на 22 мільйони доларів
У рамках проекту Державного департаменту США «Акція: дай надію» у Криму відбулася офіційна церемонія передачі сертифіката на медичне обладнання та приладдя медичним установам столиці Криму.
Уряду автономії передано медичне приладдя та обладнання вартістю 22,5 мільйона доларів. Більшу частину обладнання вже встановлено, й воно працює. Медичні працівники пройшли тренінгову підготовку й навчання.
У результаті цього проекту поліпшили свою технічну базу клінічна лікарня ім. М. О. Семашка, дитяча клінічна лікарня, протитуберкульозний диспансер, клінічний онкологічний диспансер і ще кілька сімферопольських лікарень. Перед цим за дев’ять місяців нинішнього року ці установи одержали з різних джерел витратні матеріали на загальну суму понад 920 тисяч гривень. Передача гуманітарної допомоги медичним установам Криму завершує проект «Акція: дай надію», що почався у листопаді 2009 року.
 Стосовно депутата готується кримінальна справа? 
Депутат Верховної Ради АРК, колишній народний депутат України трьох скликань, лідер партії «Союз», кандидат на посаду міського голови Сімферополя Лев Миримський стверджує, що на нього готується кримінальна справа. Про це йдеться в офіційній заяві політика керівникам правоохоронних органів України та Криму.
У документі зазначається, що на політика і його соратників невідомими йому людьми чиниться тиск. «Цілеспрямовано проводиться перевірка моїх підприємств і фірм, готуються матеріали для порушення кримінальної справи з метою позбавити мене волі», — стверджує Лев Миримський. У зв’язку з цим він звертається до Генерального прокурора України, глави СБУ, міністра внутрішніх справ, прокурора Криму, начальника кримського головкому СБУ й керівника міліції автономії з офіційною заявою. У ньому політик стверджує, що готовий надати силовикам будь-яку інформацію, яка їх цікавить, про його власність і комерційну діяльність, а також дозволити огляд свого житла. Л. Миримський пообіцяв «надати на зберігання в органи прокуратури свої загальногромадянський паспорт і закордонний паспорт України». Натомість політик просить дати змогу йому і його виборцям здійснити свої конституційні права, взяти участь у виборах 31 жовтня.