Народний депутат і кандидат на посаду Запорізького міського голови Олексій Бабурін вважає, що в. о. градоначальника Володимир Кальцев на час виборчої кампанії має піти у відпустку. На думку парламентарія, це стане передумовою чесної передвиборної боротьби. Відповідне повідомлення поширила прес-служба Запорізького обкому КПУ.
За словами О. Бабуріна, «монополія Партії регіонів поширюється не лише на владу, а й на агітацію». Адже практично всі площі на білбордах викуплено і весь вечірній час на каналі Запорізької облдержтелекомпанії — теж. Ще одна претензія до союзників по парламенту від першого секретаря Запорізького обкому Компартії полягає в тому, що людям, які працюють у бюджетній галузі, не дають змоги балотуватися в міську раду від певних партій. «Бажаєш балотуватися — вступай до партії влади, будеш депутатом», — стверджує народний депутат Олексій Бабурін.
До речі, трохи раніше голова однієї з райадміністрацій Запоріжжя Володимир Кияниця, депутат міськради від КПУ, публічно заявив, що не балотуватиметься цього разу взагалі, бо йому це дуже «порекомендували»...
 
Запоріжжя.