У деяких столичних ЗМІ з’явилося повідомлення: на другій лінії ТРЦ Dream Town на Оболоні 2011 року побудують аквапарк. Тут на всій площі третього поверху ТРЦ розташується водний комплекс.

Загальна площа нового велетенського центру, розташованого над лінією метро між станціями «Мінська» і «Героїв Дніпра», становитиме 82 тис. кв. м. Два роки тому будівництво тут ТРЦ спричинило багато суперечок. Адже величезна будівля, зведена над підземкою, могла будь-коли провалитися на поїзди. Однак член містобудівної ради, який був директором «Київдержекспертизи», Анатоль Кармінський переконаний, що «з огляду на інженерію будувати таку споруду цілком можливо». А за словами головного інженера компанії «Архметалпроект», яка розробляла конструкції Dream Town, Олександра Супова, всі розрахунки щодо аквапарку в Dream Town виконано так, що металеві конструкції і фундаменти це навантаження витримають. 
«З огляду на інженерію» ТРЦ, більш схожі на авіаційні ангари без вікон і дверей, що ними забудували і ще продовжують забудовувати стометрову завширшки та кількакілометрову завдовжки смугу між трьома станціями метро, можливо, й не загрожують обвалом на поїзди. А от з огляду і на  природоохоронне законодавство, і заборону будувати в межах так званих червоних ліній, де прокладено інженерні комунікації, вони тут не могли з’явитися апріорі. Та й ця зелена смуга призначена для відпочинку мешканців мікрорайону. Вона — чи не єдина, де мали бути квітники й зелені насадження, оскільки кожен шматок Оболоні вже по-варварськи забудовано. Тут практично не залишилося місця не те що для парків — для скверів. Під забудову пішли вже прибудинкові території...
Нові «господарі» життя, а точніше — нахабні жлоби внесли «корективи», забудувавши зелену смугу над метро від однієї проїжджої частини до іншої, залишивши для пішоходів вузенький навіть не тротуар, а стежку. Вони спотворили колись широкий і світлий Оболонський проспект, знищивши просторову перспективу, перетворивши його на вузький, тісний і похмурий кам’яний мішок. Можна не сумніватися, що дозволи на це варварство вони правдами й неправдами здобули — за згоди міської влади, передовсім мовчання столичних фахівців, які відповідають за архітектурне обличчя Києва. І сором їх вочевидь не пече.