Футбол. Євро-2012. Відбірний цикл. Четвертий тур. 12 жовтня.

Група А. Азербайджан—Туреччина. 1:0. Казахстан—Німеччина. 0:3. Бельгія—Австрія. 4:4. Німеччина — 12 очок, Австрія — 7, Туреччина — 6, Бельгія — 4, Азербайджан — 3, Казахстан — 0.
Група В. Вірменія—Андорра. 4:0. Македонія—Росія. 0:1. Словаччина—Ірландія. 1:1. Росія — 9, Ірландія, Вірменія, Словаччина — по 7, Македонія — 4, Андорра — 0.
Група С. Фарери—Північна Ірландія. 1:1. Італія—Сербія (матч не закінчився). Італія, Словенія — по 7, Естонія — 6, Північна Ірландія — 5, Сербія — 4, Фарери — 1.
Група D. Білорусь—Албанія. 2:0. Франція—Люксембург. 2:0. Франція — 9, Білорусь — 8, Албанія — 5, Боснія — 4, Румунія — 2, Люксембург — 1.
Група Е. Фінляндія—Угорщина. 1:2. Нідерланди—Швеція. 4:1. Сан-Марино—Молдова. 0:2. Нідерланди — 12, Угорщина — 9, Швеція, Молдова — по 6, Фінляндія, Сан-Марино — 0.
Група F. Латвія—Грузія. 1:1. Греція—Ізраїль. 2:1. Греція — 8, Хорватія — 7, Грузія —6, Ізраїль, Латвія — по 4, Мальта — 0.
Група G. Англія—Чорногорія. 0:0. Швейцарія—Уельс. 4:1. Чорногорія — 10, Англія — 7, Швейцарія, Болгарія — по 3, Уельс — 0.
Група Н. Ісландія—Португалія. 1:3. Данія—Кіпр. 2:0. Норвегія — 9, Португалія — 7, Данія — 6, Кіпр — 1, Ісландія — 0.
Група І. Ліхтенштейн—Чехія. 0:2. Шотландія—Іспанія. 2:3. Іспанія — 9, Чехія — 6, Шотландія, Литва — по 4, Ліхтенштейн — 0.
Безперечно, найлункішими сенсаціями туру слід вважати нічию Англії з Чорногорією, котра стала лідером у групі, і поразку Туреччини в Баку від Азербайджану.
На жаль, не обійшлося без неприємних подій. Матч Італія—Сербія в Генуї зупинили через заворушення на стадіоні. Вболівальники сербської збірної ще до початку зустрічі почали хуліганити: жбурляли різні предмети в поліцейських, закидали автобус своєї збірної камінням та фаєрами. Травми зазнав воротар Володимир Стойкович — і його не було навіть на лаві запасних.
На стадіоні серби прорвалися до сітки, яка захищає трибуну за воротами, і порізали її, а потім на газон полетіли петарди. На поле вийшли карабінери. Сербські вболівальники також кидали різні предмети в італійський сектор і підпалили прапори. Рефері змушений був повести обидві команди до роздягальні. 
Трохи згодом команди вийшли на поле і знову провели розминку. Футболісти збірної Сербії підійшли до гостьової трибуни і попросили вболівальників заспокоїтися. Однак на 7-й хвилині, після того як на поле полетіла петарда, гру було зупинено. Через деякий час було прийнято рішення матч не догравати. Тепер остаточне рішення за УЄФА.