Приклади політичної боротьби, яка виходить за рамки передвиборної кампанії, почастішали в Донецькій області. Кандидат на посаду Краматорського міського голови від партії «Реформи та порядок» Сергій Ковальчук заявив про побиття та пограбування його невідомими особами: пропав портфель із документами, паспортом та грошима. Цей інцидент претендент пов’язує з виборами. У свою чергу, керівництво Краматорської виборчої комісії заперечує такий зв’язок: на момент заяви про побиття потерпілий ще не був офіційно зареєстрованим кандидатом.
У Красноармійську невідомі розгромили приміщення міської організації «Фронту змін»: господарі кабінету побачили вранці розбиті вікна та залите фарбою офісне майно. На місце пригоди викликали міліцію.
Представники Компартії кажуть про замах на голову Приліснянської сільської ради Слов’янського району Юрія Шевченка, який знову балотується на посаду голови. За повідомленням прес-служби обласного комітету КПУ, невідомі обстріляли машину кандидата з триметрової відстані. Щоправда, кулі не досягли мети. Народний депутат України Микола Кравченко, який очолює обком партії, повідомив, що обставини замаху вивчає слідча група.
 
Донецьк.