На вулиці Дальницькій на фабриці з виробництва сувенірів сталося потрійне вбивство. Охоронець почув кілька пострілів у цехах підприємства. Потрапити туди йому не вдалося — двері були зачинені зсередини. Одразу викликали міліцію.
Перед правоохоронцями постала жахлива картина: три мертві тіла з вогнепальними пораненнями. З’ясувалося, що загинули троє засновників фірми з виробництва сувенірів. Знаряддя вбивства — мисливську рушницю 12 калібру — було зареєстровано на одного з них.
За першою версією міліції, 44-річний бізнесмен скоїв убивство своїх компаньйонів, а потім покінчив життя самогубством. На користь цієї версії свідчать характерні вогнепальні поранення на тілах загиблих, а також предмети й речі, вилучені з місця злочину. Не виключено, що причиною потрійного вбивства стало з’ясування стосунків між загиблими.
У фірми з виробництва сувенірів була хороша ділова репутація, вона виконувала замовлення для керівництва області й міста, правоохоронних структур, реалізовувала продукцію в Одесі та за її межами.