Каркас чаші стадіону у Львові готовий на 70 відсотків. Про це повідомив директор компанії з будівництва стадіону ФПГ «Альтком» Василь Огородник. Окрім того, розпочалися роботи з монтажу складок стадіону зі східного боку другого ярусу. Також фахівці компанії «Альтком» перейшли до зведення третього поверху адміністративного будинку стадіону, закінчити який планується вже до кінця листопада, повідомив пан Огородник. Триває проведення водних і каналізаційних мереж, розпочалося складання зливного колектора.
Словники для залізниці
У рамках підготовки залізничної галузі до проведення в Україні Євро-2012 Укрзалізниця підготує спеціальні словники-розмовники для поїзних бригад, провідників і працівників вокзалів.
Також для залізничників, які безпосередньо контактують з пасажирами, організовано курси іноземних мов. Зокрема, Дніпропетровським національним університетом залізничного транспорту вже розробляється словник-розмовник, укладений англійською, німецькою, французькою та польською мовами. Загалом до Євро-2012 їх заплановано підготувати 5 тисяч примірників. Крім того, Донецькою залізницею розроблено українсько-англо-німецький словник, а Південною залізницею — тематичний розмовник для працівників залізничного транспорту.