Центральна виборча комісія зменшила середні норми видатків міським (міст республіканського значення Автономної Республіки Крим, міст обласного значення), районним у місті, районним виборчим комісіям в частині оплати наданого ефірного часу для проведення передвиборної агітації на загальну суму близько 51,4 млн. грн. Про це «Голосу України» повідомив відділ взаємодії зі ЗМІ секретаріату ЦВК.
Крім того, ЦВК внесла зміни до розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 31 жовтня 2010 року, зменшивши розмір субвенції на таку само суму — 51,4 млн. грн.
Водночас ЦВК ухвалила і низку кадрових питань. Зокрема, у шести регіонах достроково припинено повноваження або звільнено від виконання обов’язків без припинення членства в комісії одного заступника голови ТВК, чотирьох секретарів та п’яти членів ТВК. Замість вибулих заступників голів і секретарів відповідних комісій призначено нових посадових осіб.