Вінницький госпіталь для інвалідів війни став першим лікарняним закладом, де пацієнтам призначають лікування... пірамідою
— Один із наших пацієнтів з аритмією серця вже після перших п’яти хвилин перебування в піраміді відчув полегшення, — каже лікар обласного госпіталю для інвалідів війни Олена Олексій, котра дає хворим направлення на оздоровлення з допомогою енергії космосу. — Про це чоловік сам розповідав після сеансу, казав, узагалі не хотів виходити з піраміди. Жоден із пацієнтів не скаржився, що почувався зле після сеансу в будівлі піраміди. Бажаючих відчути на собі вплив космосу стає дедалі більше. До піраміди Бабійчука (таке прізвище ініціатора її створення, начальника закладу) приходять навіть ті, хто не є пацієнтом госпіталю. Приїжджають хворі з інших медичних закладів. Дехто, щоправда, зізнається, що приходить задовольнити звичайну людську цікавість...
250 тонн чистого граніту
Саме стільки каменю використано для будівництва цього дещо незвичного об’єкта. Розміщено його поруч з відділенням нетрадиційної медицини госпіталю для інвалідів війни. Лікування з допомогою енергії космосу є одним з таких методів. Споруджували піраміду власними силами. До розробки проекту залучили відомого в області лікаря Олексія Галагана. Він давно використовує у своїй практиці лікування космічною енергією. Її акумулюють у собі піраміди. Мрію пана Галагана спорудити такий об’єкт у Вінниці втілив головний лікар госпіталю для інвалідів заслужений лікар України Валерій Бабійчук. Камінь заготовляли в кар’єрах Літинського і Тиврівського районів. Перед тим ретельно перевірили радіоактивний фон. Як стверджують у госпіталі, він не перевищував показників природного.
Дуже уважно вибирали місце для піраміди. З допомогою приладів визначили точку з найвищою концентрацією енергії. Колектив лікарняного закладу не тільки з інтересом спостерігав за «дивом» Бабійчука. «Допомагали і в будівництві, і в облаштуванні, — продовжує лікар Олена Олексій. — Найскрупульознішою справою було визначення так званих меридіанів навколо піраміди...»
Вирівнює енергетичні потоки
— Я вже казала, що призначаємо піраміду як лікувальну процедуру, — наголошує Олена Олексій. — Але є два види процедур. Одна — всередині піраміди, інша — довкола неї.
За словами лікаря, всередині піраміди енергетика працює однаково для всіх і спрямована здебільшого для вирівнювання енергетичних потоків. Нівелює збуджений стан, коли в людини є надлишок непотрібної енергії. І навпаки — дає її притік у тому разі, коли енергетичне поле ослаблене. Зовні піраміда обрамлена так званими меридіанами. Щоб їх краще розпізнати, встановили лавочки, які пофарбували в різні кольори.
— Кожен з органів людини має свій визначений час для найбільшої активності, — продовжує лікар. — Це відомо з офіційної медицини. Наприклад, кишківник найбільш активний уранці. Так само мають свій час інші органи людського організму. Відповідно до цього розписано згадані меридіани, тобто найефективніший час впливу космічної енергії.
На певних відрізках лавочки значаться написи з назвами органів людини. Наприклад, меридіан №10 — це нирки. Тут-таки вказано години — 17.00—19.00. Це означає, що саме в такий час хворому найкраще лікувати нирки. Меридіан №7 має назву «серце». На цьому місці найбільший лікувальний ефект матиме вплив космічної енергії з 11-ї до 13-ї години. Так само вказано години лікувальних сеансів для інших органів людини.
Кріп виріс до двох метрів
В офіційній медицині нічого не сказано про вплив на здоров’я людини енергії, яку акумулюють піраміди. Незважаючи на це, піраміди споруджували у світі споконвіку. І нині вони надзвичайно поширені. Лікар Олена Олексій збирає всі новинки, що стосуються пірамідок. Найчастіше обмінюється думками із згаданим лікарем Олексієм Галаганом. Нещодавно він розповів про те, який у нього виріс кріп. «Не повірите — до двох метрів висотою, — каже Олексій Галаган. — Перед тим, як покласти насіння у ґрунт, я тримав його в піраміді». У цього лікаря вдома є власна піраміда. Виготовив її з дерева. Експерименти за допомогою пірамід лікар проводить давно. На основі їх результатів видав книжку під назвою «Через трави з піраміди — до здоров’я» («Дива не суперечать піраміді, дива суперечать нашим знанням про піраміди».)
— Нещодавно я бачила телепередачу, де наводили дуже цікаві факти, — продовжує Олена Олексій. — Російські космонавти розповідали, що брали з собою на борт корабля камінці, які перед тим перебували поряд із пірамідою. Ними вони «чистили» озонову сферу нашої планети. Згадувалося в передачі про те, що піраміди не тільки лікують, а й очищають думки людей. У тій місцевості, де вони розміщені, люди стали добріші, менше злочинності, хамства. Там я почула про тест з продуктами харчування. Частину з них перед банкетом поклали в піраміду. З’ясувалося, що саме ті продукти гості їли найбільш охоче.
— Людина може навіть не усвідомлювати того, що енергія піраміди має на неї вплив, — уточнює лікарка. — Достатньо тільки бути поруч з пірамідою. Що вища піраміда, то більший радіус її впливу. Наша піраміда, наприклад, має вплив у радіусі приблизно кілометр.
Сидимо тихо,щоб почути космос
Військовий пенсіонер з райцентру Крижопіль Олег Шуляк лікується в неврологічному відділенні. «Я розпитав свого лікаря, що це за піраміда, — каже пан Олег. — Вона мене направила до Олени Олексій. Та призначила сеанси. Тепер я постійно приходжу сюди. Беру з собою Біблію. Читаю. Відчуваю душевний спокій...
Микола Коцюруба переніс хірургічну операцію. Сів на лавочку з написом того органу, який йому лікують. 70-річна пані Руслана Власик до піраміди прийшла із внучкою Юлею, студенткою Тернопільського економічного університету. Всередині піраміди люди сидять тихо, ніби до чогось дослухаються. «Може, почуємо, що там у космосі», — усміхається один із пацієнтів.
Вінницька область.
На знімку: лікар Вінницького обласного госпіталю для інвалідів війни Олена Олексій дає поради, як краще скористатися енергією піраміди, пацієнту Миколі Коцюрубі.
Фото автора.
Коментар
Валерій БАБІЙЧУК, головний лікар госпіталю для інвалідів, заслужений лікар України:
— Ми вже п’ятнадцять років поєднуємо класичну медицину з нетрадиційними методами лікування. Відтоді, як створили відділення нетрадиційної медицини. У ньому використовуємо більше сорока методик нетрадиційної медицини. Перевагу віддаємо кримсько-російській школі. Маємо власну соляну шахту. Бальнеологічному комплексу можуть позаздрити деякі курорти. Сеанси в піраміді є доповненням до основних методик лікування наших пацієнтів. Про ефективність впливу на здоров’я людини такого об’єкта поки що говорити передчасно. Але використовувати космічну енергію так само важливо, як дихати киснем. Відчутну роль під час лікування відіграє віра хворого в одужання. Як потопаючий чіпляється за соломинку, так пацієнт має спробувати кожен із методів, який йому пропонує як класична, так і нетрадиційна медицина. Я особисто вірю в силу нашої піраміди. Знаєте чому? Ми дуже вдало спрямували її на зірки. Десятки разів переміряли відповідність пропорцій. Це найважливіше в такому об’єкті. Тому в позитивному впливі на хворих нітрохи не сумніваюся.