У центрі медико-соціальної реабілітації інвалідів, ветеранів війни та пенсіонерів «Довголіття», що в Кам’янці-Подільському, активно розширюють спектр послуг для людей із особливими потребами. 
Нещодавно тут почав курсувати спеціальний мікроавтобус, який може доставити інвалідів у той чи інший куточок міста. Слідом за ним з’явилася майстерня інвалідних візків та іншого ортопедичного інвентарю. Раніше, коли ламався візок, його власнику чекати нового доводилося дуже довго.
Тепер у «Довголітті» полагодять транспортний засіб, а за потреби нададуть візок напрокат. Цією послугою можуть скористатися й інші люди, наприклад, які одужують після важких травм чи хвороб. Кур’єр забере та доставить поламаний пристрій у майстерню та поверне його назад після ремонту.
Початкове фінансування цієї програми, яку назвали «Колесо життя», здійснюється завдяки конкурсу проектів для громадських організацій, що проводиться щороку за кошти місцевого бюджету. А впроваджують її в співпраці з центром «Довголіття» громадські організації «Гармонія» та «Кам’янець-Подільський—Вісбаден».