Ремонт 19 пасажирських платформ, 8 переїздів та 65,7 км колії між Сімферополем та Севастополем планують завершити вже цього місяця. Крім того, на цій ділянці замінять усі бокові колії, щоглові світлофори та релейні шафи, 19 стрілкових переводів, буде здійснено реконструкцію мереж електропостачання та освітлення посадкових платформ тощо. Також модернізують будівлі на станціях Інкерман-1, Верхньосадова, Сирень, Бахчисарай, Самохвалове, Почтова та Чистенька.

Роботи з модернізації залізничної інфраструктури на напрямку Сімферополь—Севастополь на Придніпровській залізниці ведуться з червня 2010 року для прискорення руху поїздів, збільшення пропускної спроможності дільниці та підвищення комфорту пасажирів. Ремонт проводиться бригадами залізничників Придніпровської залізниці.
Головний інженер, перший заступник начальника Придніпровської залізниці Олександр Завгородній під час чергового робочого засідання дорожнього штабу з модернізації залізничної колії запевнив, що модернізацію залізничного напрямку Сімферополь—Севастополь буде закінчено у жовтні цього року. За його словами, нині вже капітально відремонтовано 7 пасажирських платформ на перегонах та 7 — на станціях, ще 5 — у процесі відбудови. Приведена в належний санітарний та естетичний стан смуга відведення довжиною 63,6 км. Оновлені всі пікетні та сигнальні знаки на дільниці.
Олександр Завгородній розповів, що до 21 жовтня у Сімферополь прибуде новий електропотяг підвищеного комфорту, який ходитиме по маршруту Сімферополь—Севастополь. Залізничник проінформував, що після модернізації колії час руху приміських потягів у Севастополь скоротиться з 2 годин 20 хвилин до 1 години 40 хвилин.
На знімку: ремонт залізниці на ділянці Сімферополь—Севастополь.