Голова Державного комітету лісового і мисливського господарства Микола Шершун і голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида представили колективові місцевих лісівників нового начальника облуправління Ігоря Фізика. Дотепер він працював директором Клеванського держлісгоспу на Рівненщині.
На нараді директорів, головних інженерів, бухгалтерів лісомисливських господарств області обговорено економічний стан галузі. Особливий наголос зроблено на беззастережному впровадженні природозберігаючих технологій заготівлі деревини в умовах Карпатського регіону й природному відновленні лісу.
Для цього спільно з директором заводу «Турбогаз» Михайлом Качуром — одного із найпотужніших підприємств в Ужгороді, який нині не завантажений, досягнуто домовленості щодо налагодження виробництва перших 200 повітряно-трелювальних установок для потреб лісівників Карпатського регіону. Їх використання дасть можливість трелювати деревину без пошкоджень надто вразливих в ерозійному сенсі лісових грунтів не лише в Закарпатській, а й в Івано-Франківській, Львівській та Чернівецькій областях. У перспективі — виготовлення таких установок для поліських лісівників.