У Кам’янці-Подільському оголосили безстрокову акцію протесту у зв’язку з арештом міського голови Анатолія Нестерука. Нагадаємо, 20 вересня СБУ звинуватила його в отриманні хабара. 
А 29 вересня сесія Хмельницької обласної ради, на якій з ініціативи кам’янчанки Надії Підскоцької депутати розглянули звернення громади Кам’янця, одностайно виступили на захист Анатолія Нестерука, прийняли низку звернень і клопотань до керівництва держави та відповідних органів, щоб змінити запобіжні заходи його утримання. Голова облдержадміністрації Василь Ядуха теж підтримав цю ініціативу депутатського корпусу. 
Поки що щодня о п’ятій вечора люди збираються на мітинги біля міської ради. Громаду обурила ухвала Хмельницького апеляційного суду про подальше утримання під вартою Анатолія Нестерука, а також те, що звинуваченого навіть не доставили в залу суду. «Вони не захотіли, щоб наш міський голова мав моральну підтримку і збадьорив свій дух, побачивши 250 кам’янчан, які простояли в пікеті під Апеляційним судом зранку до 15.30 години, — поділився член комітету порятунку демократії священик Юрій Матвейцов. — Але Бог дає йому це відчувати. Ми боротимемося за нашого народного голову до кінця. Уже надіслано лист Уповноваженому з прав людини Ніні Карпачовій, ми звертаємося до Асоціації міст України, членом правління якої є наш міський голова, до громад усіх міст країни про підтримку й солідарність в цей тяжкий для нашого міста час». 
Громада готується висунути Анатолія Нестерука кандидатом на посаду міського голови. 
 
Кам’янець-Подільський 
Хмельницької області.