Команда Київського національного педагогічного університету імені Драгоманова стала переможцем українсько-польського футбольного турніру студентських команд до Євро-2012. У фінальному матчі кияни впевнено переграли команду Ягеллонського університету з Кракова — 3:0. У матчі за третє місце команда зооветеринарної академії з Харкова також з рахунком 3:0 здолала студентів Люблінського університету імені Марії Склодовської-Кюрі.
По завершенні матчу на стадіоні імені Віктора Банникова відбулась урочиста церемонія нагородження та закриття турніру. Кубок капітанові переможців Андрію Колодяжному вручив ректор його навчального закладу Віктор Андрущенко.
Зазначимо, що студентський турнір був організований комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Академічною спортивною радою Польщі. Матчі студентських футбольних команд проходили в містах, де відбудуться поєдинки фінальної частини Євро-2012: Києві, Донецьку, Львові й Харкові. У турнірі взяло участь 20 команд. Наступного року ці змагання проходитимуть у польських містах, де відбудеться Євро-2012.